Upplev en snabbare, nyttigare och enklare matlagning med en halogenugn. Värde 1 599 kr, betala 750 kr (frakt à 49 kr tillkommer).

Ord. Pris Rabatt Du sparar
1 648 kr 52% 849 kr
20 köpta

I ett nötskal

  • Snabbare och enklare matlagning med en halogenugn från jelmoli.se
  • 3-5 gånger snabbare än en vanlig ugn
  • En luft som tillagar maten med hjälp av en extremt varm halogenlampa
  • Grilla, koka, fritera, baka eller ångkoka läckra maträtter
  • Diskmaskinssäker
  • Glasbehållare som med en förhöjningsring kan rymma 14,5 liter
  • Bruksanvisning på engelska medföljer
  • CE-märkt
  • Levereras till ditt närmaste postombud

Det finstilta

Produkten skickas till den adress du angivit på ditt Grouponkonto. I vissa fall kan den levereras till ditt närmaste serviceställe och hämtas ut med en avi som skickas via post. Kontrollera att du, på ditt Grouponkonto, har angivit en korrekt adress samt ett mobilnummer för eventuell SMS-avi. Beräknad leveranstid ca 5 veckor. Köp så många du vill. Frakt à 49 kr tillkommer vid beställning.
Se det finstilta som gäller för alla deals.

Att göra saker i köket blir automatiskt roligare. Jämför bara ”att reparera något så att det blir trasigt” med ”att laga något som sen blir paj”. Tillaga glatt läckra maträtter med dagens Groupon: Halogenugn från jelmoli.se.

Välj mellan följande alternativ:
1 halogenugn. Värde 1 599 kr, betala 750 kr. 
2 halogenugnar. Värde 3 198 kr, betala 1 549 kr. 

Fraktavgift à 49 kr tillkommer vid beställning.
Image 1
Med hjälp av halogenugnen kan du värma upp och tillaga din mat 3-5 gånger snabbare än om du hade använt dig av en vanlig ugn. Detta är tack vare den extremt kraftfulla halogenlampan som sitter i locket. Tillsammans med lampan ser värmefördelande fläktar inuti ugnen till att din mat tillverkas snabbt och jämt. Utöver den korta tillagningstiden kan du även använda ugnen till att exempelvis grilla, koka, fritera, baka eller ångkoka din mat. Det följer även med en rostfri metallställning som gör att du även kan laga två olika rätter samtidigt.

Trots sin lilla storlek får man plats med mycket mat i ugnen. Med den medföljande förhöjningen har den en kapacitet på 14,5 liter - att tillaga en hel kyckling är inga problem. Du ställer enkelt in ugnens tillagningstid och temperatur på LCD-displayen och har även 8 förinställda program att tillgå.

På länken nedan kan man se hur en Halogen ugn i allmänhet fungerar praktiskt, dock är det en annan produktmodell som visas i klippet.


Snabba upp matlagningen och gör den roligare.

Se ”Det finstilta” ovan för leveransinformation.