Om Groupon

Groupon Sverige är din personliga stadsguide med en twist. Sedan april 2010 har vi stolt valt ut det bästa att göra, äta, se och uppleva i städer som Stockholm, Göteborg, Malmö och Lund. Tänk på oss lite som ett verktyg att använda för att upptäcka din stad – likt en kompass med bra smak.

Huvudkontoret hittar du i Stockholm, men vi har anställda utspridda över vårt avlånga land som finkammar städerna efter nästa restaurang-, skönhets-, teater-, hotell- eller upplevelsedeal just för dig. Våra erbjudanden bygger på en kollektiv köpkraft och där gemenskapen människor emellan är kärnan i allt vi gör.

Groupons företagsfilosofi är enkel - vi behandlar våra kunder som vi själva vill bli behandlade. Vi är till för att hjälpa företagare att nå ut till nya konsumenter hungriga att upptäcka något nytt och roligt i sin stad. Något som i korthet låter lite såhär:

Vi säljer bara saker vi själva vill köpa.
Ett bra pris är bara halva upplevelsen. Lika viktigt är att tjänsten eller produkten håller upp till den standard du förväntar dig och vi väljer därför noggrant ut våra samarbetspartners. Av den anledningen så har vi nogranna kvalitetsprocesser innan varje deal läggs ut på Groupon.se.

Inga överraskningar.
Vi vill gärna tro att om Groupon hade ett handslag skulle det vara fast, ärligt och den sort som naturligt övergår i en kram. Vi vill inget hellre än att vinna förtroendet från våra kunder och strävar efter att se till att varje deal är tydlig, korrekt och utan oönskade överraskningar (dock bjuder vi gärna på överraskningar av den positiva sorten).

Dedikerad kundservice.
Vi ogillar att lämna våra kunder hängandes och arbetar hårt för att ge svar på dina frågor omgående. Kontakta teamet som arbetar för att bli Sveriges mest effektiva kundservice här

Stor variation.
Varje dag försöker vi hitta just den dealen som passar dig just nu. På Groupon.se hittar du allt från lokala deals i din stad till produkter samt resor till långväga resmål.

Sedan starten i Chicago 2008 har Groupon expanderat till nästan 50 länder. Vi har över 200 miljoner prenumeranter världen över och varje dag går fler än 1 000 nya deals live.
 

Vill du veta mer om oss? Besök vår:

Karriärsida
Groupon Works
Facebooksida
Pressida