Betygsätt sidan
Rating: 3.8 of 5
(Antal röster 4)
Groupon i mobilen iPhone | AndroidInfo
Groupon Getaways
Groupon Shopping
Några av våra partners

Hitta deals i din stad med Groupon!

Välj din stad
Fantastiska Erbjudanden på Resor
upplev en oförglömlig resa
  • first-deal Fantastiska Erbjudanden på Resor
    upplev en oförglömlig resa
  • first-deal Fantastiska Erbjudanden på Resa
    bortom dina vildaste fantasier
  • first-deal Unika Kuponger för Transport
    upptäck nya kulturer och länder
Vill du få påminnelser om deals via mejl?
merchants-banner

Dagens deals & erbjudanden... Spara upp till 70%

Upplev världen och res med Groupon!

Med Groupons erbjudanden kan du nu upptäcka världen. Alla drömmer vi om resor och att upptäcka världens alla hörn. Vissa drömmer om sol och bad. Andra kanske drömmer om resor och storstadspuls i någon av europas metropoler. Vem du än är och vilket land du än drömmer om att besöka – Groupon har erbjudanden på resor världen över. Vi har mängder med erbjudanden för dig som vill prova på olika resor! Det är fantastiskt att resa men det är också lätt att kostnaderna går över hand, och alla vill vi inte spara i flera år för att kunna unna oss en resa ut i fjärran länder – nej drömmen vore väl att kunna ta en weekend när som helst eller planera in en lite längre resa månader framöver för att ha något att se fram emot? Groupon gör detta möjligt. Groupon ger dig fantastiska erbjudanden på resor och boenden runt om i världen.

Resor och mycket mer...

Våra erbjudanden och otroliga rabatterade priser gör det möjligt! Bo på slott, ät och må som kunglihete. Oavsett vilket resmål du än drömmer om, i vilket land de än må vara, Groupon försöker att alltid ha ett erbjudande för alla, anmäl dig till vårat nyhetsbrev så har du chansen att alltid hålla dig uppdaterad med våra senaste erbjudanden och deals på resor. Vore det inte synd om du missade en toppdeal i drömlandet. För oss svenskar är solen ingen garanti, därför är vi många som drömmer om resor och sol, hav och bad, med avkoppling på en solstol med en drink i högra handen och en bok i den vänstra. Spana in våra erbjudanden och alla våra resor vi erbjuder dig. Groupons erbjudanden ger dig chansen att prova på många olika resor runtom i världen!
Följ tre enkla steg och gå inte miste om erbjudanden inom Resor i din stad!
1.

Välj din stad

2.
3.

Fler erbjudanden inom Resor

Dagens erbjudande i hela landet

Shoppa billiga resor

Nu kan du sluta dagdrömma om en härlig ledighet på stranden eller i skidbacken, eller varför inte i storstaden. Vi på Groupon kan nämligen ge dig mycket förmånliga priser på resor, det enda du behöver göra är att gå in på vår hemsida och ta del av våra deals på resor. Låt oss hjälpa dig med prislappen, så kan du koncentrera dig på att planera din resa. Åk själv eller bjud med din käraste. Vad kan vara härligare än en romantisk resa på tu man hand. Passa på när det är dags att fira någon speciell dag i era liv.

Erbjudande på resor

Vill du lämna vardagen och ge dig ut på en härligt avkopplande resa så kan vi just nu glädja dig med ett alldeles utmärkt erbjudande. Åk vart du vill så ser vi till att priset blir bra. Du kan spara en slant och samtidigt få den upplevelse du så länge längtat efter. Oavsett om du föredrar att ligga på en vit strand och sola eller om du föredrar att utforska en spännande stad från svunna tider, så kan du nu göra det utan att det kostar lika mycket som vanligt. Ta chansen, njut av livet. Åk på din livs resa till ett bra pris. Ta med hela familjen och njut av samvaron, fin miljö och goda måltider.