Betygsätt sidan
Rating: 1.5 of 5
(Antal röster 2)
Groupon i mobilen iPhone | AndroidInfo
Groupon Getaways
Groupon Shopping
Några av våra partners

Hitta deals i din stad med Groupon!

Välj din stad
Underbara Rabatter för Fiskpedikyr i Göteborg
registrera dig gratis redan idag
  • first-deal Underbara Rabatter för Fiskpedikyr i Göteborg
    registrera dig gratis redan idag
  • first-deal Underbara Rabatter för Fiskpedikyr i Göteborg
    registrera dig gratis redan idag
  • first-deal Underbara Rabatter för Fiskpedikyr i Göteborg
    registrera dig gratis redan idag
Vill du få påminnelser om deals via mejl?
merchants-banner

Dagens deals & erbjudanden... Spara upp till 70%

Fiskpedikyr i Göteborg

Håll fötterna glada och mjuka. Ta del av våra erbjudanden på Groupon för att kunna unna dig det där lilla extra i vardagen. Med mycket förmånliga rabatter har du inget att förlora när du använder våra erbjudanden. I Göteborg hittar du fiskpedikyr men även många andra erbjudanden som främjar din skönhet och hälsa. Låt fiskarna göra jobbet, sitt och slappna av medan de gör dina fötter rena, mjuka och fina. Med ett erbjudande på fiskpedikyr i Göteborg kan du även överraska en vän eller kanske släkting som behöver lite extra ompyssling. Våra erbjudanden är till för alla!

Fiskpedikyr i Göteborg med förmånliga erbjudanden från Groupon!

Vi visar dig vägen till skönhet med hjälp av våra erbjudanden. När man tänker Göteborg är väl fiskpedikyr inte riktigt det första man tänker på. Men i en stad som livnär sig mycket på fiskeindustrin vore det väl konstigt om de inte hittat andra sätt för våra små vattenvänner att hjälpa oss människor på. Vill du ha en fiskpedikyr i Göteborg är det bara ett knapptryck borta, ta del av våra unika erbjudanden nu, fiskpedikyr och dessutom Göteborg låter väl inte som en dålig semester? Unna dig skönhet med en exklusiv fiskpedikyr i Göteborg, ta del av något av våra fina erbjudanden och unna dig hälsa och avslappning. Med en fiskpedikyr från Göteborg kommer du garanterat ha de snyggaste fötterna bland dina vänner i sommar!
Följ tre enkla steg och gå inte miste om erbjudanden inom Fiskpedikyr i din stad!
1.

Välj din stad

2.
3.

Erbjudanden

Exklusiv fotvårdsbehandling: 30 min Fisk Spa och 30 min spapedikyr hos Chick Aqua Spa. Värde 1 145 kr, betala 249 kr.
Chic Beauty Center

Exklusiv fotvårdsbehandling: 30 min Fisk Spa och 30 min spapedikyr hos Chick Aqua Spa....

Dagens erbjudande i hela landet

Spara en massa pengar med våra nya, billiga rabatt-erbjudanden om fisk-spa i Göteborg

För ett riktigt bra välbefinnande är det mycket viktigt att ta hand om sina fötter. Till exempel gör liktornar som ömmar att man går osnyggt, och det finns väl inget som påverkar en människas skönhet så negativt som dålig hållning? Men varför plågas av förhårdnader och liktornar, nu när du kan låta hundratals små fiskar nafsa bort allt sådant från dina fötter? Denna nya Feel Good-trend från kontinenten har nu även nått Göteborg, och vi har massor av attraktiva deals om Fisk-spa att erbjuda! Så passa på snabbt innan de bästa erbjudandena tar slut! Eller varför inte köpa flera, och ge bort några till dina käraste?

Fina fötter i ett nafs - spara en rejäl slant med ett erbjudande om Fisk-spa!

Larmrapporterna kommer tätare och tätare om engelska tjejer som blivit smittade med Hepatit C på den typen av spa där man sitter med fötterna i en bassäng med små fiskar som knaprar på förhårdnader och döda hudceller. Med dessa larm i åtanke vill man naturligtvis välja sitt fot-spa med allra största omsorg, så att man kan vara säker på att personalen iakttar god hygien och att utrustning och vatten renas ordentligt. Med erbjudanden från Groupon kan du känna dig säker! Alla våra partners är garanterat seriösa, och du behöver inte oroa dig för att bli smittad.