Betygsätt sidan
Rating: 5 of 5
(Antal röster 62)
Groupon i mobilen iPhone | AndroidInfo
Groupon Getaways
Groupon Shopping
Några av våra partners

Hitta deals i din stad med Groupon!

Välj din stad
Underbara Rabatter för Tårtor Et Bröd i Göteborg
upptäck en helt ny värld av upplevelser
  • first-deal Underbara Rabatter för Tårtor Et Bröd i Göteborg
    upptäck en helt ny värld av upplevelser
  • first-deal Underbara Rabatter för Tårtor Et Bröd i Göteborg
    upptäck en helt ny värld av upplevelser
  • first-deal Underbara Rabatter för Tårtor Et Bröd i Göteborg
    upptäck en helt ny värld av upplevelser
Vill du få påminnelser om deals via mejl?
merchants-banner

Dagens deals & erbjudanden... Spara upp till 70%

Smarriga erbjudanden om Tårtor et Bröd i Göteborg

Är det dags att bjuda hem vännerna på en fika, men svårt att bestämma vad du ska bjuda på? Den gamla hederliga kanelbullen i all ära, men varför inte slå på stort och köpa hem lite ljuvliga cupcakes eller makroner istället? Kolla in Tårtor et Bröd i Göteborg för att upptäcka var du bäst tar en paus när du är ute på stan. I rikets andra stad har vi godsaker för alla smaker! I kategorin Tårtor et Bröd i Göteborg hittar du bagerier, konditorier, cupcakebagerier och tårterior med god service och underbara bakverk för alla tillfällen. Stilla ditt sug efter Tårtor et Bröd i Göteborg genom att titta in på vår hemsida och ta del av smarriga erbjudanden från Groupon, samtidigt som du får en slant över till shopping.

Tårtor et Bröd i Göteborg - smarriga erbjudanden från Groupon

När sötbegäret plötsligt slår till och du blir sugen på en fika på stan, finns det i Göteborg i kategorin Tårtor et Bröd många mumsiga erbjudanden för det fikasugne! Efter några timmars shopping, eller en lång stadspromenad, har du nu chansen att nappa på erbjudanden om rabatter på diverse bakverk och tårtor. Kliv in på något av stadens alla charmiga konditorier och välj bland mängder av fantastiska kreationer. Om det är Tårtor et Bröd i Göteborg som gäller ska du kolla in vår hemsida för att inte missa något av alla våra smarriga erbjudanden för fikastunden!
Följ tre enkla steg och gå inte miste om erbjudanden inom Tårtor et Bröd i din stad!
1.

Välj din stad

2.
3.

Erbjudanden

2 eller 4 valfria cupcakes från Be My Cupcake på Lundagatan. Värde från 50 kr, betala 25 kr.
Be My Cupcake

2 eller 4 valfria cupcakes från Be My Cupcake på Lundagatan. Värde från 50 kr, betala 2...

Dagens erbjudande i hela landet

Nu billiga rabatt-erbjudanden på tårtor i Göteborg

Bor du i eller i närheten av Göteborg och håller på att ställa till med stor fest? Eller har du faster eller moster på väg på kaffe och vill förmånligt skaffa något gott tilltugg? En vacker och välsmakande tårta kröner kaffebordet! Med detta erbjudande på tårtor blir du inte lämnad i sticket. Innan gästerna kommer kan du i lugn och ro njuta av staden och lite shopping. Besök en tårtaffär och välj mellan olika fyllning och utforming, olika färger och smaker. Med detta fantastiska erbjudande kan du låta dig själv och gästerna njuta av olika tårtor från salt smörgåstårta till söt desserttårta utan att vara alltför orolig över budgeten.

Erbjudande från Groupon på tårtor i Göteborg

Oberoende om du serverar dina gäster kaffe, te, saft eller champagne är en tårta pricken på i:et. Med detta fantastiska erbjudande kan du nu göra utmärkta deals på tårtor i Göteborg. Bekanta dig med det digra utbudet och välj mellan salt eller sött, lax eller jordgubb, helt beroende på tillfället. Eller vill du kanske bjuda på en annorlunda tårta och servera dina gäster en ätbar gitarr? Med detta fina erbjudande är det även möjligt att förmånligt skaffa en rolig tårta med något annorlunda utseende än det vi för det mesta är vana vid. Utnyttja erbjudandet och bjud in gäster nu!