Fantastiska Erbjudanden på Resa
bortom dina vildaste fantasier
  • first-deal Fantastiska Erbjudanden på Resa
    bortom dina vildaste fantasier
  • first-deal Underbara Rabatter på Fritid
    var med om otroliga upplevelser
  • first-deal Perfekta Deals för Restaurang
    upptäck nya restauranger
Vill du få påminnelser om deals via mejl?
merchants-banner

Dagens deals & erbjudanden... Spara upp till 70%

Dagens erbjudanden i hela Sverige


Visste du att du kan skämma bort dig själv med kvalitativa erbjudanden och rabattkoder till och med varje dag? Låter det lockande? Passar det dig? Då har du kommit till rätt ställe eftersom vi på Groupon kan erbjuda dig rabatter inom alla dina intresseområden till ett fömånligt pris. Med nya erbjudanden & rabattkoder varje dag finns det mycket att välja bland. På Groupon ser vi till att din stad erbjuder dig de bästa förmånerna som du kan komma åt. Vi har deals och rabattkoder med erbjudanden som faller in i kategorierna skönhet, wellness, hälsa, biljetter, service, fritid, restaurang, shopping och resor. Leta i kategorierna efter de erbjudanden som passar dina intressen och behov och sedan är det bara att välja och vraka och se till att du inte missar något som du så gärna hade prövat på. Vi erbjuder dig deals och erbjudanden oberoende av om du önskar pröva på något lugnt och avslappnande eller något spännande som höjer adrenalinnivån. Du kan koppla av med ett erbjudande på ett spa, hos en massör, eller så kan du köpa biljetter och se en föreställning eller besöka en utställning. Intresserar du dig för något mer farfyllt kan du också ge järnet med ett erbjudande för gokart, ridning eller glidflygning. Våra rabattkoder går upp till 70% på det mesta finns i din hemstad eller på grannorten. På Groupon gör vi det lättare för dig att fördriva tiden i din stad på ett roligare sätt tack vare dessa erbjudanden. Kolla vilka rabattkoder som passar in på dina intressen just idag och börja utnyttja förmånerna genast.

Testa en deal och prova på något nytt

Testa ett erbjudande och upplev något nytt som kanske intresserat dig en längre tid! Groupons rabattkoder finns till för att du ska ha möjligheten att få ut det bästa av din stad. Och visst blir man glad av att få göra det med hjälp av förmåner. Om du vill upptäcka din stad med nya ögon kan du hitta ett erbjudande hos oss som ger dig möjligheten att göra just detta. Ett erbjudande kan stilla din nyfikenhet och det kan lära dig något nytt du inte kände till eller inte visste fanns. Har du aldrig varit riktigt säker på vilken typ av danskurser som erbjuds i din stad, eller vet du inte vilken av de många indiska restauranger i din stad som har den bästa maten? Kika på våra erbjudanden och rabattkoder och se om du kan hitta en deal som tar dig till dessa ställen och hjälper dig stifta bekantskap med exempelvis föreningar och matställen som du inte kände till. Ögna igenom arkivet för att få en överblick över vilka deals som legat uppe tidigare. Många erbjudanden har varit så populära att de återkommer vid ett senare tillfälle. Då har du möjligheten att testa dem igen. Så om du missar en bra deal är det mycket möjligt att du får pröva på något liknande trots allt. Vill du inte testa ensam? Du behöver inte gå på upptäcksfärd ensam. Att dela med sig är alltid roligare. Ta med dig dina vänner och dela med dig av våra erbjudanden och rabattkoder så att flera får ta del av samma erfarenheter som du. Vi lär oss på bästa sätt när vi låter nya erfarenheter vidga våra vyer, så passa på att testa på en ny upplevelse du inte tidigare ägnat dig åt, eller ta din stammismassage på ett nytt ställe för en gångs skull.
Följ tre enkla steg för att få tillgång till alla erbjudanden i din stad!
1.

Välj din stad

2.
3.

Rabattkoder och erbjudanden

Dagens erbjudande i hela landet

Ett erbjudande från Groupon kan vara din biljett till en resa fylld med äventyr på andra sidan jorden, språkkursen du alltid velat ta eller skönhetsbehandlingen du känner att du behöver. Oavsett vad du letar efter – och oavsett om du bor i Stockholm, Göteborg, Malmö,Uppsala eller någon annanstans i Sverige – så kommer du kunna hitta förmånliga erbjudanden och rabattkoder inom shopping, restaurangbesök, wellness eller något annat från alla våra kategorier. Intresserad av att ta familjen till en professionell fotograf med efterföljande besök på en exotisk restaurang? Kolla först vilka erbjudanden och rabattkoder Groupon har idag. Chansen är stor att du kan spara både pengar och tid med våra rabattkoder. Med ett erbjudande från Groupon kan du se till att få snabb service från en rörmokare eller målare till en bråkdel av det ordinariepriset, hitta erbjudanden och rabattkoder för hälsovård eller roliga dagsutflykter inom sportoch fritid. Kanske hyra cyklar, prova på paintball, besöka museum i din stad duinte ens visste fanns. Med Groupon kan det bli möjligt. Vandra hand i hand med din käresta genom romantiska kvarter i dina drömmars stad på en weekendresa,leta erbjudanden för billiga kläder och smycken – möjligheterna är obegränsade med Groupons erbjudanden och rabattkoder. Om det här låter lockande är det dags att ta en tittbland våra erbjudanden. Kanske är det dags för en solsemester så du äntligenkan få luta dig tillbaka i en solstol på en strand och bara ta det lugnt? Livetär till för att njutas och med våra erbjudanden kommer du definitivt en bra bit på vägen.