Bo två på Nya Varvet Studios i Göteborg. Inkl. trerätters och Lisebergs-pass. Ord. pris från 2 663 kr, betala 1 515 kr.

Höjdpunkter:
 • 1-3 nätter med frukost
 • En trerättersmiddag bestående av förrätt, varmrätt och efterrätt
 • Entré för två personer på Liseberg, inkl. varsitt åkpass
 • Havsnära hotell vid Göta älvs inlopp
Det finstilta:
Giltighetstid: 1/8-28/9 2014. Incheckning i september endast fredagar och lördagar. Boka i tid.
Max antal köp: 1 deal per sällskap.
Bokning: 031-857 020 eller info@nyavarvet.se. Så gör du en bokning. Endast av Nya Varvet Studios bekräftad bokning gäller. Ombokning måste ske senast 3 dagar innan ankomst. Avbokning ej möjlig.
Övrigt: Incheckning kl. 15, utcheckning kl. 10. Vill man addera en tredje person till rummet kostar detta 815 kr för en natt, 915 kr för två nätter och 1 015 kr för tre nätter, inkl. frukost och en trerätters-middag (betalas direkt till hotellet). Kontakta hotellet vid frågor om entré och åkpass till Liseberg.
Ord. pris kontrollerades: 11/7/14.
Org. nr: 556083035701.

Svar på vanliga frågor.

Ibland är vänster det enda rätta, som när man girar åt babord, för gaffeln till munnen eller övergår till vintertid. Upplev en go västkustklassiker med dagens Groupon: Boende på Nya Varvet Studios i Göteborg samt besök på Liseberg.

 • En natt för två personer.
  Ord. pris 2 663 kr, betala 1 515 kr.
 • Två nätter för två personer.
  Ord. pris 2 663 kr, betala 2 225 kr.
 • Tre nätter för två personer.
  Ord. pris 4 753 kr, betala 2 850 kr.


Nya Varvet Studios – Modernt boende med maritim karaktär
Nya Varvet Studios består av ett flertal marinhistoriska byggnader alldeles intill Göta Älvs hamninlopp, vilka tillsammans inhyser drygt 150 olika rum som är individuellt utformade till senaste standard. Här bor två personer i ett av hotellets dubbelrum, försett med platt-tv och badrum, och där ljusa ytor och havsutsikt (i vissa rum) sätter en gemytlig prägel. Tidigare gäster har gett hotellet 4 av 5 i snittbetyg på Tripadvisor.

Nya Varvet Studios restaurang erbjuder en gedigen mix av traditionell skandinavisk husmanskost och internationella rätter. Restaurangens kök har en hög ambitionsnivå som under aftonen visas i den fasta trerättersmenyn, där hantverk och råvaror står i fokus (en trerättersmiddag för två ingår under en av kvällarna). Middagen serveras i den stämningsfulla matsalen med den öppna spisen sprakande i bakgrunden och efteråt kan man med fördel ta en drink i restaurangbyggnadens bar. Morgonen därpå är det dags för ett återbesök, då det är i matsalen gästerna även åtnjuter sin hotellfrukost, samtidigt som vyn av hamnliv och båtar som glider fram finns utanför fönstret.

I erbjudandet ingår även entré och åkpass för två personer till Liseberg. Kontakta hotellet vid eventuella frågor.

Göteborg
Göteborg, eller kort och gott ”Götet”, är hamnstaden med de många smeknamnen som genom åren har kallats både ”Nya Amsterdam”, ”Lilla London” och "Sveriges framsida". Belägen på bägge sidor om Göta älvs mynning i Kattegatt har staden alltid haft en förkärlek till havet, vilket idag kan ses i det Ostindiska huset, Poseidonbrunnen vid Götaplatsen och Älvsborgsbron. I stadskärnan domineras stadsvyn av låga stenhus, parker och spårvagnar och till staden kommer besökare för alltifrån underhållning till sport. I staden återfinns bland annat Nordens största nöjespark Liseberg, samt Gothia Cup som är världens största fotbollsturnering för ungdomar.

Dealens ord. pris är baserat från Nya Varvet Studios prislista för boende (1 095 kr/natt), restaurangmeny (förrätt 109 kr, varmrätt 198 kr, efterrätt 72 kr) samt Allt-i-Ett (395 kr per person).

Nya Varvet Studios
A
Skeppet ärans väg 23 (byggnad 37) Västra Frölunda 426 71 
Vägbeskrivning»
Erbjudandet säljs av Nya Varvet Studios