Upp till 12 behandlingar fettreducering hos Laser Beauty. Ord. pris 6 000 kr, betala 1 195 kr.

Höjdpunkter:
  • 4 behandlingstillfällen av upp till 3 områden
  • Välj områden som armar, mage, höfter (lovehandles), lår, vader och/eller rumpa
  • Utförs av utbildade laserterapeuter
  • Behandling på Laser Beauty i Kista eller Farsta Centrum
Det finstilta:
Giltighetstid: Använd inom 4 månader från genomfört köp.
Antal köp: 1 voucher per person. Köp fler till andra.
Bokning: 08-750 99 22 (Kista) eller 08-120 595 55 (Farsta). Ange voucherns säkerhetskod. Av-/ombokning senast 24 h före besöket.
Övrigt: Åldersgräns: 18 år. Ansikte behandlas ej. Behandlingen utförs inte på personer med hjärtsjukdomar och passar ej för gravida, de som ammar, de som har diabetes och de med högt blodtryck.
Ord. pris kontrollerades: 17/7/14.
Org. nr: 556806-9743.

Svar på vanliga frågor.

Till skillnad från mobilen, kontokorten och familjens golden retriever, är extrakilon något som kan vara jobbigt att gå och bära runt på. Gör lasten lite lättare med dagens Groupon: Fyra behandlingstillfällen fettreducering av upp till tre områden hos Laser Beauty.

Vilken fettdepå som behandlas är valfritt, men några exempel på behandlingsområden är armar, mage eller höfter (lovehandles), lår, vader och rumpa. Vid första besöket sker också en konsultation där tillfälle ges att diskutera aktuella problemområden.

Behandlingen utförs med metoden Lapex 2000 BCS, en metod för fettcellsminskning i huden som utförs med lågeffektlaser. Laserljuset används för att värma upp och frigöra fettet så det sedan kan transporteras ut ur kroppen med hjälp av lymfsystemet. Resultatet kan mätas omedelbart efter behandlingen och huden upplevs oftast även fastare. Varje besök tar ca en timme, med ca 15-30 min behandling per område, och efteråt kan man lämna kliniken direkt. Behandlingen fungerar på både män och kvinnor.

Laser Beauty
Laser Beautys kliniker hittas i Kista Hälsocenter och i Farsta Centrum, i lokaler som utformats för att ge kunderna en lugn och trevlig atmosfär under besöken. Här erbjuds estetisk skönhetsvård med bland annat fillerbehandlingar, fettsugning och behandlingar för hårtillväxt.

Dealens ord. pris är hämtat från Laser Beautys prislista.

Visste du att?

Ingen vet riktigt hur många gånger man måste trycka på F1-tangenten för att starta ett Grand Prix. Vi är på över 8 000 klick nu.

Laser Beauty
A
Munkforsplan 37 4tr Farsta 12347 
Vägbeskrivning»
B
Finlandsgatan 68 Kista 16474 
Vägbeskrivning»
Erbjudandet säljs av Laser Beauty