Originalservice-paket inkl. byte av motorolja och oljefilter på V59, Östra Station. Ord. pris 4 999 kr, betala 1 295 kr.

Höjdpunkter:
  • Komplett kontroll av bl.a. motor, växellåda, bromsar, batteri, glykol och bromsvätska
  • Paket bestående av grundservice, felsökningsdiagnos och service-protokoll
  • Ger en giltig stämpel i serviceboken (eller elektronisk stämpel)
  • AD-ansluten verkstad
Det finstilta:
Giltighetstid: Använd inom 6 månader från genomfört köp.
Max antal köp: 1 deal per person.
Bokning: 08-31 99 66. Ange din vouchers säkerhetskod. Av-/ombokning senast 24 h före besöket.
Övrigt: Gäller endast personbilar. Max 4 liter motorolja ingår.
Ord. pris kontrollerades: 7/4/14.
Org.nr: 969765-1942.

Svar på vanliga frågor.

Precis som människor behöver bilar pysslas om, motionera regelbundet och få tid över till fritidsintressen som akvarellmålning och filateli. Se över ögonstenen med dagens Groupon: Originalservice-paket hos V59.

Med regelbunden service drar bilen ofta mindre bensin, startar lättare och blir allmänt mer stabil och mindre benägen att joina den onda sidan i framtida robotuppror. Nybilsgaranti gäller dessutom för bilar som servats efter tillverkarens rekommendationer.

Förutom originalservicen (byte av motorolja och oljefilter) ingår en komplett felsökningsdiagnos av bilen, med kontroll av alla nivåer i motorrummet, lufttrycket i däcken samt däckslitage. Personalen checkar också av att all belysning fungerar och ser över bromsar, växellåda och batteri. Slutligen släcks serviceindikatorn i displayen och bilägaren får ett service-protokoll på fordonsdiagnosen samt en stämpel i serviceboken. Det är även möjligt att få en elektronisk stämpel.

V59
Verkstaden på Valhallavägen 59 slog upp portarna under våren 2013 och erbjuder sedan dess en rad olika tjänster för den bilburna människan. Här utförs bland annat rekonder, handtvätt och vaxning av bilen.

Dealens ord. pris är hämtat från V59s prislista.

A
Valhallavägen 59 stockholm 11422 
Vägbeskrivning»
Erbjudandet säljs av V59