Kom i form med dans, zumba, yoga och styrke- samt konditionsträning på Sweatshop, 17 lektioner á ca 60 minuter. Värde 2 150 kr, betala 399 kr.

Ge Bort Som Gåva
240 köpta

I ett nötskal

  • Valfri kurs på Sweatshop 
  • Välj mellan exempelvis dans, zumba, yoga och styrke- samt konditionsträning
  • Alla kurser är fördelade på 17 lektioner à ca 60 minuter
  • Du behöver inga förkunskaper
  • Personlig träningsstudio i Mazettifabriken 
  • Kunnig och erfaren personal 
  • Fräscha och nyrenoverade omklädningsrum 
  • Groupon-kunder får subventionerade priser på medlemskap efter avslutad kurs. 
  • Värdechecken finns på ditt Groupon-konto dagen efter dealen avslutats 
  • Köp så många värdecheckar du vill och använd på flera kurser

Det finstilta

Erbjudandet gäller nya kunder och kan ej kombineras med andra rabatter. Kurserna börjar 16-22 Januari och är fördelade på 17 kurstillfällen under 17 veckor. OBS: Max antal platser per kurs, var först till kvarn så försäkrar du dig om en plats på just ditt förstahandsval. Köp så många värdecheckar du vill och gå fler kurser än en om du önskar. Se det finstilta som gäller för alla deals.

Hur bokar jag?
Välj vilka kurser du önskar gå på genom och maila kampanj@sweatshop.se senast den 20/1. Uppge namn, säkertskod, grouponkod samt vilken kurs du önskar gå. Värdechecken gäller på de kurser som anges på schemat i denna Groupon-deal.
Företaget är ensamt ansvarig gentemot kunden för omsorg och kvalitet på de annonserade produkterna och servicen.

Att svänga sina lurviga är inte bara förbehållet dansgolvet, idag har det även slagit sig in i träningslokalerna. Sweatshop erbjuder flera olika typer av dansbaserad träning.

På Sweatshop har de gjort sitt yttersta för att hitta de allra bästa instruktörerna för att kunna erbjuda den bästa träningsupplevelsen i Malmö. Sweatshop har specialiserat sig på att utveckla nyskapande klasser inom främst dans och body and mind för motionärer som söker efter något ”extra”. Med inspiration från de senaste trenderna från South Beach i Miami till uråldriga asiatiska traditioner.

Med erbjudandet kan du välja en eller flera av följande kurser: 

Zumba: Baseras på konditionsträning samt rytmiska latinodanser och har blivit en av de snabbast växande träningsformerna i världen. Utövas av över 110 miljoner människor i 100 länder. Framgången beror till stor del på att träningsformen passar både ungdom och pensionär samt alla kroppsformer och nivåer. Du behöver inte ha några förkunskaper eller ha dansat ett endaste danssteg tidigare - Zumba är enkelt.

BalletFusion: Här slankar och trimmar du kroppen med hjälp av rörelser inspirerade av balett till tonerna av den senaste RnB-musiken. 

Burlesque Fitness: Nära släkting till StrippAerobic, inspirerad av musikalfilmer som Chicago, Cabaret och så förstås Christina Aguileras senaste storfilm Burlesque. Du dansar med en stol och får bra träning för hela kroppen. 

AfroJam: Har sina rötter i den afrikanska dansen. Med svängig musik och stora enkla rörelser får du ett träningspass som ger dig bra konditionsträning samtidigt som din rumpa, mage och dina lår får en ordentlig genomkörare och snabbt trimmas i form.

Broadway Basics: En av Sweatshops populäraste klasser. Tänk dig workout, jazzdans och broadwaymusikal på samma gång. Intensiv träning men med dansglädjen i fokus där du lär dig enkla stegsekvenser till en broadwaymusikal. Passar alla åldrar.

MTV Moves: Danspasset som får dig att känna dig som att du är med i en musikvideo! 

Flow: En kombination av yoga, styrke- och stabiliseringsövningar från pilates samt olika stretchtekniker. En komplett genomgång av kroppen som gör dig både smidig och stark. 

Stretch Out Stress: Mjuka sköna yogapositioner, stretch, behaglig andning, avslappning och meditation som skapar harmoni på alla plan.En klass där kroppen är i rörelse och tanken finner ro. 

Funktionell styrka: Optimala klassen för dig som vill ha smidiga och snygga muskler utan krångliga stegkombinationer. Med kroppen som motstånd utför du naturliga rörelser och bygger upp en funktionell styrka. 

Passen hålls i lokaler i Mazettifabriken, Bergsgatan 29. Ingång bredvid Inkonst. Ring på klockan märkt Danskontoret. Kurserna är upp till ca 60 minuter långa. Mer information hittar du på: www.sweatshop.se

Schema:

Måndagar:

18:00 Flow med Anna Racz
19:00 Burlesque med Vivi Jeppesen
20:00 Broadway Basics med Melker Sörensen

Tisdagar:
17:00 Ballet Fusion med Melker Sörensen
18:00 Flow med Melker Sörensen
19:00 Zumba med Monika Dobreskow
20.00 MTV Moves med Pontus Jonsson

Onsdagar:
17:30 AfroJam med Frida Schooner
18:30 MTV Moves med Frida Schooner
19.00 BalletFusion med Pontus Jonsson
20.00 Broadway Basics med Pontus Jonsson

Torsdagar:
17:00 MTV Moves med Karolina Kronvall
18.00 Zumba med Jeanette Ekdahl
19:00 Flow med Karin Lång

Fredagar:
10:30 Broadway Basics med Jonas Hedqvist
09:30 Stretch Out Stress med Jonas Hedqvist
18:00 Zumba med Vivi Jeppesen

Lördagar:
10:30 Zumba med Jeanette Ekdahl
11:30 Flow med Jeanette Ekdahl

Söndagar:
17:00 Zumba med Monika Dobreskow
18:00 Funktionell styrka med Melker Sörensen
18:00 Stretch Out Stress med Jonas Hedqvist

Varmt välkommen!

Fler deals i denna kategori
Fler deals i denna stad
Fler deals i Sverige
Fler deals i en annan kategori

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.