1, 3 eller 12 mån Guldkort på Sportlife. Träna på över 50 anläggningar i Sverige varav 31 st i Göteborg. Värde från 900 kr, betala 95 kr.

Ge Bort Som Gåva
1 000+ köpta

I ett nötskal

  • Träningskort GULD på Sportlife
  • Välj mellan att träna 1, 3 eller 12 månader
  • Träna på alla anläggningar i region Göteborg (gäller ej Exclusive), Skåne, Jönköping och Stockholm
  • Få fri tillgång till gym och klasser
  • Kostnadsfri introduktionsträning med instruktör 
  • En av Sveriges största friskvårdskedjor med över 200 000 medlemmar

Det finstilta

Dealen, och träningskortet, börjar automatiskt gälla den 1 juli 2012. Du kan hämta ut ditt kort när som helst, men giltighetstiden börjar den 1 juli automatiskt. Byt din värdecheck mot träningskort vid ditt första besök. Erbjudandet gäller alla Sportlifes anläggningar i region Göteborg (gäller ej Exclusive), Skåne, Jönköping och Stockholm. En värdecheck per person. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Se det finstilta som gäller för alla deals. Årskortet är begränsat till 200 Groupons. Företaget är ensamt ansvarig gentemot kunden för omsorg och kvalitet på de annonserade produkterna och servicen.

Att ta hand om sin kropp är lite som att ta hand om en valp. Om du inte matar den kommer den att gny, om du inte ger den uppmärksamhet kommer den klaga och om du inte aktiverar den kommer den att bli sjuk och gnälla. Se efter din hälsa med dagens Groupon: Årskort eller månadskort GULD på Sportlife.

Välj mellan tre alternativ:

  • 1 månads träningskort GULD. Värde 900 kr, betala 95 kr.
  • 3 månader träningskort GULD. Värde 1 895 kr, betala 495 kr.
  • 12 månaders träningskort GULD. Värde 3 950 kr, betala 1 495 kr.

Oavsett vilket av alternativen ovan du väljer, så börjar ditt träningskort automatiskt gälla den 1 juli. 

Sportlife är idag en av Sveriges största friskvårdskedjor med inriktning på inspirerande träning i trivsam miljö. Här förenas fartfyllda konditionspass som bodypump och indoor walking med dansanta klasser som Zumba fitness och dance aerobics. Dessutom har du alltid fri tillgång till ett fullt utrustat gym med det senaste inom träningsredskap och konditionsmaskiner. För att maxa motivation och ge en riktig kickstart ingår även en kostnadsfri introduktionsträning med någon av Sportlifes välutbildade och licensierade instruktörer. Perfekt för dig som vill ta reda på vilken träningsform som passar just dina mål och förutsättningar. Haka på Sportlifetåget du med – ca 200 000 medlemmar kan inte ha fel!

Välkommen till Sportlife, friskvårdskedjan nära dig.

Hitta din närmaste anläggning här

Fler deals i denna kategori
Fler deals i denna stad
Fler deals i Sverige
Fler deals i en annan kategori

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement